VEOL - Különleges dupla kiadással rukkol elő a Veol Bisztró!
Holnaptól elindítjuk a Karácsonyi gasztrosorozatunkat! A vármegye neves személyiségei osztják meg velünk a hagyományos ünnepi fogásaik receptjeit, mindezt a Veol Bisztró szellemében: egyszerűen, gyorsan és ízletesen. Így az ünnepi előkészületek során is marad időnk a legfontosabbakra, a szeretteinkre!
A sorozatunkat egy különleges dupla adással indítjuk: az ünnepi asztal gyönyörű ékességeként reggelizés előtt egy ínycsiklandó főfogást mutatunk be, majd ebéd után egy stílusos desszertet kínálunk, amely az utóbbi hetek igazi szenzációja, a dubaji csoki! Kolléganőnk kíváncsisága nem hagyott neki nyugtot, így elkészítette ezt a különleges édességet a családja számára, és most felfedi a titkait a Veol Bisztró vendégeinek.
Felfedi a titkot arról is, mit tegyünk, ha esetleg késlekednénk a Lidl látogatásával, és így nem tudnánk beszerezni azt a varázslatos hozzávalót, ami a ropogós élményt garantálja... de ezt a részletet holnap a Veol Bisztróban osztjuk meg!