Természetesen! Íme egy egyedi változat a "mogyorós csók" kifejezésre: **Mogyorós ölelés**: Képzeld el, ahogy a roppanós mogyorók íze összekapcsolódik a lágy, édes csokoládéval, és egy varázslatos pillanatban egyesül a szájban. Ez a finomság nem csupán eg

A mogyorós csók elkészítése rendkívül egyszerű, ráadásul remek módja a tojásfehérjék felhasználásának. Az első lépésként vegyünk elő egy aprítót, és töltsük meg a mogyoróval, majd alaposan zúzzuk le. Nem probléma, ha néhány darab mogyoró kicsit nagyobb marad, de érdemes, ha a mennyiség körülbelül negyedét finomra őröljük. Ezután verjük fel a tojásfehérjéket, amíg kemény habot nem kapunk. Ezt követően óvatosan keverjük hozzá a porcukrot és a darált mogyorót. Kis méretű bonbonoskanál vagy két teáskanál segítségével formázzunk kis halmokat a masszából, és helyezzük őket egy sütőpapírral bélelt tepsire, ügyelve arra, hogy kétujjnyi távolság legyen közöttük. Az előmelegített sütőbe (150 fok) tesszük a tepsit, és 17-18 perc alatt süssük készre a csokokat. Miután elkészültek, hagyjuk őket a tepsin kihűlni, majd óvatosan emeljük le, és már indulhat is a ropogtatás!

Related posts