Természetesen! Íme egy egyedi változat: "Enikő ínycsiklandó receptgyűjteménye" Ha szeretnél további információkat vagy részleteket a receptekről, csak szólj!

Egy nagy fej hagymát apróra vágok, majd két közepes méretű sárgarépát a reszelő finomabb oldalán lereszelek. Kevés zsiradékon megdinsztelem a hagymát, és amikor üvegesedik, ízlés szerint megsózom. Ezután hozzáadok egy evőkanál szemes köményt és egy babérlevelet, majd egy púpozott evőkanál lisztet, valamint egy kis piros fűszerpaprikát is. Alaposan összekeverem az egészet, majd felöntöm két és fél liter vízzel, és beleteszek két leveskockát. Körülbelül 15 percig főzöm, amíg az ízek összeérnek. Végül öt tojást óvatosan belefőzök a levesbe. Tálaláskor ízlés szerint savanyíthatjuk citromlével vagy ecettel, de egy jó kanál tejföllel a tányéron is remekül passzol.
15 dkg vajat 15 dkg liszttel, egy tojással, pici sóval elmorzsolok. A piteformát kivajazom, és belenyomogatom a tésztát, megszurkálom villával, majd megszórom darált keksszel. 80 dkg ordát, 20 dkg mascarponét, öt tojást,16 dkg vaníliás porcukrot, egy kávéskanál kukoricakeményítőt, 10 darab nagyobb epret kettőbe vágva krémesre keverek. Legvégén egy dl tejfölt is hozzáadok. Aki kedveli, friss kaprot is vághat bele. (Én az eper igazi illatához, ízéhez ragaszkodtam.) Az ordás masszát ráöntöm a vajas tésztára, a tetejét eperdarabokkal rakom ki, megszórom sütőtökmaggal, és180 fokon 10 percig, majd 140 fokon 30-35 percig készre sütöm.
Öt kilogramm érett eperhez két friss citrom levét és fél liter, idén készült bodzaszörpöt adok. Az epret egészben hagyom, hiszen így a gyümölcsök szétfőve még ízletesebbé válnak. A bodzaszörp mellett én még fél kilogramm cukrot is belekeverek, hogy igazán édes és zamatos legyen. Folyamatos kevergetés mellett, körülbelül 45 perc elteltével készül el a dzsem. Három tasak dzsemfixet (pektint) egy kevés cukorral összekeverek, és ezt a keveréket a legvégén adom hozzá a dzsemhez, csupán annyira hagyom, hogy pár rottyanás után elkezdjen sűrűsödni. Az elkészült dzsemet üvegekbe töltöm, légmentesen zárva (fejre állítom az üvegeket), majd száraz dunsztba helyezem, hogy a lehető legjobban megőrizze frissességét.
A receptem egy különleges ínycsiklandó palacsinta, amelyet 15 dkg zabpehely és három evőkanál jázminrizs finomra darálásával alapozok meg. Ezt követően három tojást, egy csipet sót és egy kávéskanál olívaolajat keverek össze szénsavas ásványvízzel, hogy krémes állagot érjek el. A tésztát a kívánt sűrűség eléréséhez egy kis ásványvíz hozzáadásával alakítom. Az alaptésztába nem teszek cukrot, így a palacsinták igazán egészségesek lesznek. A töltelékhez az ordát egy kevés cukorral, tojássárgájával, vaníliás cukorral és reszelt citromhéjjal simára keverem, majd ezt a finom krémet használom a palacsinták megtöltésére. Én még egy kis áfonyát is adtam a töltelékhez, ami igazán feldobta az ízeket. A palacsintákat szépen hajtogatom, majd a tálalás során a tetejüket ordakrémmel, friss áfonyával és egy kis darab csokoládéval diszkréten megkoronázom. Ez a recept nemcsak könnyed és ízletes, hanem rendkívül tápláló is – érdemes mindenkinek kipróbálni!