8 étel, ami súlyosbíthatja az ekcémát - A legtöbbet naponta fogyasztjuk Az ekcéma egy kellemetlen bőrbetegség, amelyet sokan tapasztalnak. Érdekes módon, bizonyos ételek rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a tünetek súlyosbodásához. Íme nyolc olyan étel

Tilos ezt a 7 hulladékot szelektív hulladékgyűjtőbe dobni: sokan nem tudják

Az étrendünk nem csupán az általános egészségünkre van hatással, hanem bőrünk állapotát is jelentősen befolyásolja. Néha elég egy kis figyelmet fordítani arra, hogy mit eszünk, hiszen a zsíros ételek könnyen pattanásokat okozhatnak. Ekcémás bőrrel élve különösen fontos, hogy tudatosan válasszuk meg az ételeinket; a kiváltó okok feltérképezése és a gyulladások csökkentése kulcsfontosságú lehet a zavaró tünetek enyhítésében.

Ha te is az ekcéma nehézségeivel harcolsz, valószínűleg észrevetted, hogy egyes ételek jelentősen hozzájárulnak bőröd romlásához. Cikkünkben felfedünk néhány olyan gyakran fogyasztott élelmiszert, amelyre talán nem is gondoltál, de amelyek súlyosbíthatják a tüneteket.

Az ételérzékenység egy összetett dolog: könnyen lehet, hogy olyan egészségesnek tűnő ételek is rontanak az állapotodon, amikre nem is gondolnál. Karen Fischer táplálkozási szakértő az ekcémás tünetek legfőbb kiváltóiról beszélt, és könyvében megosztotta a kerülendő élelmiszerek listáját is. Biztos, hogy egyes elemein te is meg fogsz lepődni.

Related posts